SZOLGÁLTATÁSOK

Nyomtatványok kitöltése

Az ellátások igényléséhez szükséges nyomtatványok teljes körű kitöltése papír vagy elektronikus formában.

6.000 Ft

Időarányosan járó szabadság

Ha a szülő a gyermekgondozás miatti hosszabb távollét után vissza kíván térni a munka világába, mindig felmerül a kérdés, hogy az otthon töltött időre mennyi szabadság illeti meg? Ezt sajnos nem minden esetben számolja ki jól egy-egy munkáltató. A pontos számoláshoz többféle adatra van szükség, mert jogviszonyonként többféle szabályt kell figyelembe venni.

9.000 Ft

Ellátás számolása (táppénz, CSED, GYED)

Ha tudod, hogy milyen ellátásokra vagy jogosult, de az összegekben nem vagy biztos, vagy a vázolt lehetőségeket számokban is látni szeretnéd, a megfelelő dokumentumok és adatok ismeretében kiszámolom Neked.

Számolt ellátások: táppénz, CSED, GYED

  • 1 ellátás 15.000 Ft
  • 2 ellátás 20.000 Ft
  • 3 ellátás 23.000 Ft

Több jogviszonyból való, vagy többféle lehetőség szerinti igénylés egyéni díjjal érhető el.

Adóbevallások elkészítése

Személyi jövedelemadó bevallások elkészítése év végén, vagy 5 évre visszamenőleg önellenőrzéssel év közben is.

A szolgáltatás ára függ a bevallás típusától, bonyolultságától.

10.000-15.000 Ft

Csak néhány kérdésem van

Amennyiben tisztában vagy a lehetőségeiddel, ellátásokkal, de az információk pontosítására van szüksége, esetleges kérdések merültek fel, ebben a formában megválaszolásra kerülnek. Ez a tanácsadási forma ellátások számszerűsítését nem tartalmazza.

7.000-12.000 Ft

Ha nincs biztosításod…: lehetőségek részletezése

Megszűnt a jogviszony, amely alapján jogosult lennél ellátásokra, de mégis szeretnéd a helyzetedből kihozni a maximumot, ezzel a tanácsadási formával ki tudod választani a lehetőségeidhez mérten legjobb megoldást. Többféle lehetőség is rendelkezésre áll az ilyen helyzetek megoldására! Biztosan megtaláljuk a Neked megfelelőt!

25.000 Ft

 

Komplex tanácsadás

Tanácsadás személyre szabottan. Jelenlegi élethelyzetet átvizsgálva írásos elemzést készítek a legkedvezőbb lehetőségekről, melynek átbeszélésére is lehetőség van.

Ez a tanácsadási forma ajánlott, ha nem tudod, mire vagy jogosult, mikor kellene igényelni, hogy a lehető legjobban járjatok? Ha növelni szeretnéd a kapható ellátások összegét (akár vállalkozóként), de nem tudod hogyan, vagy ha érkezik a kistestvér és ebből a helyzetből szeretnéd kihozni a maximumot!

25.000-60.000 Ft

 

Telefonos/online tanácsadás

Amennyiben több kérdésed lenne, és nem szeretnél írásban választ kapni, van lehetőség kizárólag telefonos/online tanácsadás keretében átbeszélni ezeket. 

A konzultáció ideje maximum 60 perc. Ellátások számszerűsítését nem tartalmazza.

25.000 Ft-35.000 Ft

A szolgáltatás jellegéből adódóan magánszemélyek részére nyújtok támogatást.
A 2022.09.01-től életbe lépő (KATA) törvényi változások miatt számlát CSAK magánszemélyek részére tudok kiállítani.

További információk és feltételek

A szolgáltatás jellegéből adódóan minden esetben egyénre szabott árajánlat készül. Az ár a szolgáltatás típúsától függően tartalmazza az ellátások számolását is!

A tanácsadási anyag - a kizárólag online/telefonos/személyes tanácsadást kivéve - a legtöbb esetben írásban készül el, de minden szolgáltatásnál elérhető az online vagy telefonos konzultáció is (maximum 30 perc), melynek további díja +15.000 Ft. A tanácsadás írásos formában átadásra kerül, és ezt követően beszéljük át a javasoltakat. Az utólagos konzultáció az írásos anyag átadását követő 1 hétig kérhető, időpontegyeztetéssel. Ezt követően normál fél órás konzultációs díj ellenében vehető igénybe.
(Személyes konzultáció további 10.000 Ft-os kiszállási díj ellenében Kecskemét 20 km-es körzetében) Online konzultáció Messenger, Skype, GoogleMeet felületeken történik.

A tanácsadás díját előre utalással lehet rendezni. A tanácsadási anyag a lefoglalt időpont napján kerül átadásra, konzultáció a foglalt időpontban történik. A díj maximum háromszori utólagos kérdezési lehetőséget biztosít e-mailben, 15 napon belül. A 15 napon túli, vagy más témában feltett kérdésekre külön díj ellenében tudok csak válaszolni.

Sürgősségi felár 20.000 Ft: 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, és 4 munkanapon belül egyeztetünk a helyzetedről vagy elkészítem a tanácsadási anyagot

 

Ha nem találtad meg, hogy pontosan mely kategóriába tartozol, vagy bonyolult az eseted, kérj árajánlatot e-mailben!


Kedves Érdeklődő!

Tájékoztatni szeretnélek, hogy a nyári szabadságok, egyéb projektek miatt júliusban és augusztusban nem, vagy csak nagyon minimális számban tudok tanácsadást vállalni.

Kérlek, most mindenképp e-mailt írj, és NE a „Kapcsolat” menüpont alatti felületet használd üzenetküldésre!

Köszönöm!

Melinda